Damski suncobrani

Damski suncobrani specifični su po debljini štapa i duljini ručke. Pokrov isljučivo od prirodnih vlakana: pamuk, lan, svila. Za svakodnevnu uporabu i svečane prigode. Izrađujemo po narudžbi iz naših ili Vaših materijala.

Jednom davno izmišljeni su suncobrani od papira kao zaštita od sunca i kiše. Kako je vrijeme prolazilo tako su se i kišobrani mijenjali. Izrađivali su se od svile, zatim od pamuka i na kraju od poliestera. Ali suncobran je i dalje ostao suncobran. Od davnih dana dame su njime štitile svoje tijelo i nježnu put. I tako danas kad se veselimo lijepom i sunčanom danu, potpuno uživanje u šetnji gradom ili u prirodi pruža nam lijepi suncobran. Osjećamo se bolje i opuštenije kad nas štite lijepi, romantični suncobrani. Stari ljudi kažu: „Kad se udaješ i nosiš kišobran ili suncobran, bit ćeš sretan u braku“. Tako mnoge mladenke vole svoj suncobran ili kišobran, posebno zato što ga same mogu kreirati od materijala koji se koristi za vjenčanicu. Postoji bezbroj mogućnosti za kreaciju, puštamo mašti na volju. Radimo unikate, jednostavne i više ili manje zahtjevne, ali uvijek lijepe, vesele i elegantne.

Doneseni materijali mogu biti novi ili stari (npr. bakinu krevetninu!). Svaki suncobran ima svoj stil i profinjenost. Pomno biramo i ručno izrađujemo tanke i elegantne štapove i ručke.

učitavanje